<    March 2017    >
Su Mo Tu We Th Fr Sa  
          1  2  3  4  
 5  6  7  8  9 10 11  
12 13 14 15 16 17 18  
19 20 21 22 23 24 25  
26 27 _2_8 29 30 31
00:46 kingarmadillo joined
01:01 ludocode joined
02:04 mandeep left
02:06 travis-ci joined
02:06 <travis-ci> MikeEE/node.js#1 (master - a4c28c9 : Michael Nguyen): The build passed.
02:06 <travis-ci> Change view : https://github.com/MikeEE/node.js/compare/dcdfff5b8656...a4c28c988cdc
02:06 <travis-ci> Build details : https://travis-ci.org/MikeEE/node.js/builds/208050858
02:06 travis-ci left
02:41 dave0x6d joined
02:45 kennethreitz joined
02:47 kingarmadillo joined
02:49 rickmak_ joined
02:59 kennethreitz joined
03:17 chatter29 joined
03:17 <chatter29> hey guys
03:17 <chatter29> allah is doing
03:17 <chatter29> sun is not doing allah is doing
03:17 <chatter29> to accept islam say that i bear witness that there is no deity worthy of worship except allah and muhammad peace be upon him is his slave and messenger
03:37 jeffreylevesque joined
04:36 rickmak joined
04:48 kingarmadillo joined
06:49 kingarmadillo joined
06:52 lpin joined
07:15 raphink_ joined
08:01 Jan____ joined
08:01 Jan____ joined
08:14 mtodor joined
08:49 kingarmadillo joined
08:50 jkremser joined
09:04 davehunt joined
09:17 rodmar_ joined
09:22 DeepDiver joined
09:29 petan joined
09:35 negaduck joined
09:59 ProT-0-TypE joined
10:01 jkremser joined
10:11 riemann joined
10:18 edvorg joined
10:19 crane joined
10:50 kingarmadillo joined
11:14 Sound joined
11:33 davehunt_ joined
11:59 jkremser_ joined
12:04 negaduck joined
12:17 kingarmadillo joined
12:37 jonathangee left
12:38 jkremser_ joined
13:04 rodmar_ joined
13:14 kingarmadillo joined
13:41 itaipu joined
14:36 jeffreylevesque joined
14:46 Sound joined
14:57 <domenkozar> anyone around?
14:57 <domenkozar> I'm having issues with S3 deploy
14:58 <domenkozar> the build says
14:58 <domenkozar> Skipping a deployment with the s3 provider because this branch is not permitted
14:58 <domenkozar> where are permitted branches configured?
14:58 <domenkozar> it's a very vague error :)
15:12 negaduck joined
15:22 dave0x6d joined
15:35 kennethreitz joined
15:45 negaduck joined
15:45 negaduck joined
15:55 negaduck joined
16:23 raphink_ joined
16:46 jkremser joined
17:15 jkremser joined
18:01 npmccallum joined
18:17 itaipu joined
18:24 zupo joined
18:32 itaipu joined
19:12 itaipu joined
20:38 hcpl joined
20:41 kingarmadillo joined
20:44 jkremser joined
20:53 jkremser joined
20:54 jeffreylevesque_ joined
21:17 raphink_ joined
21:34 negaduck joined
21:40 JelmerD joined
21:47 JelmerD joined
22:00 jkremser joined
22:07 jeffreylevesque joined
22:18 JelmerD joined
22:39 mikeputnam joined
22:45 plasticfish joined
22:45 <plasticfish> I have a package, runned tox on it and it's ok locally. In my package I import a package and in my .yml file I have put the dependencies, nevertheless it gives me an error when it runs pip install pyaudio
22:46 <plasticfish> does travis needs any special configuration when installing packages that depend on C libraries?
22:52 jkremser joined
22:57 <plasticfish> does anyone talks here?
23:11 kingarmadillo joined
23:31 jkremser joined