<    March 2017    >
Su Mo Tu We Th Fr Sa  
          1  2  3  4  
 5  6  7  8  9 10 11  
12 13 14 15 16 17 18  
19 20 21 22 23 24 25  
26 27 _2_8 29 30 31
01:32 mkoistinen joined
01:52 itaipu joined
03:00 mkoistin_ joined
03:08 rickmak_ joined
04:01 jeffreylevesque joined
04:52 NightMonkey joined
05:36 mkoistinen joined
06:26 lpin joined
06:33 mkoistin_ joined
07:21 JDorlus joined
07:52 mtodor joined
07:59 aswen joined
08:14 rodmar__ joined
08:41 hamishmack joined
09:03 negaduck joined
09:20 spheromak joined
09:45 jrobeson joined
09:46 <jrobeson> how can I get more debugging info out of the deploy step.. it sorta acts like it's deploying, but i see nothing
09:46 <jrobeson> it says Deploying Application, but there's nothing .. and then it ends with Done. Your build exited with 0.
09:47 JStoker joined
09:53 riemann joined
09:59 rickmak joined
10:17 raphink joined
10:17 raphink joined
10:39 negaduck joined
10:40 davehunt joined
10:43 timdiels joined
11:19 itaipu joined
11:57 itaipu_ joined
12:00 <timdiels> Is it sufficient to encrypt a GPG key without a passphrase for use on travis? Or should I add a passphrase as well? I guess, since the passphrase would have to be encrypted as well, it makes no difference?
12:08 <timdiels> Never mind, I'll need a passphrase anyway as I'll need to use the key locally as well
12:24 sawk joined
12:55 itaipu joined
13:13 sawk joined
13:27 jeffreylevesque joined
13:52 itaipu joined
14:14 Sound joined
14:34 nicoulaj joined
14:52 itaipu joined
15:09 itaipu joined
15:22 kus joined
16:20 itaipu_ joined
16:31 jokke left
16:32 itaipu joined
16:50 itaipu_ joined
17:16 kus joined
17:44 itaipu joined
17:50 itaipu_ joined
18:10 bmcorser left
18:34 p3rror joined
18:56 kus joined
19:06 aswen joined
19:20 IRCFReAK joined
20:00 dave0x6d joined
21:04 jeffreylevesque joined
21:17 hcpl1 joined
21:33 Sound joined
21:41 negaduck joined
21:44 hcpl1 joined
21:54 mikeliss joined
22:10 jrobeson joined
23:16 daemonwrangler joined