<    April 2017    >
Su Mo Tu We Th Fr Sa  
                   1  
 2  3  4  5  6  7  8  
 9 10 11 12 13 14 15  
16 17 18 19 20 21 22  
23 24 25 26 27 28 29  
30
05:12 lpin joined
05:39 ProT-0-TypE joined
06:07 hamishmack joined
07:45 raphink joined
07:45 raphink joined
08:34 raphink joined
08:34 raphink joined
08:47 ZyX-I joined
08:47 ssbarnea joined
10:36 jantman joined
10:49 ixti joined
11:05 aruns joined
11:18 aruns joined
11:24 indistylo joined
11:28 edvorg joined
12:23 dave0x6d joined
12:38 jeffreylevesque joined
13:53 npmccallum joined
14:20 ski7777 joined
14:46 ssbarnea joined
15:07 npmccallum joined
15:14 ssbarnea joined
15:17 npmccallum joined
16:02 aruns joined
16:58 kingarmadillo joined
17:38 silverf0x joined
17:49 edvorg joined
19:11 ayee joined
19:12 <ayee> I'm trying to signup for the first time, I'm in an infinite loop on https://travis-ci.org/, I click signup, it just brings me back to that page again
19:12 <ayee> is this a bug currently?
19:13 mortenie joined
19:13 <ayee> to make sure I'm not pebkac'ing, I went incognito. The first time it does ask me to login to github (which I do). Then once I signin to github, it redirects me to https://travis-ci.org/ .. and I'm in the infinite loop again.
19:20 <ayee> Is it because I use 2FA with github and a yubikey?
19:21 <ayee> hmm, that might have been a good guess on my part: https://github.com/travis-ci/travis.rb/issues/413
19:29 <ayee> beuller ?
19:29 <ayee> roidrage_ / meatballhat is there some travis bug currently?
20:01 <ayee> emdantr1m
20:04 <ayee> I had a co-worker try to login too, he's also in the infinite loop/loading screen
20:04 <ayee> something looks broken
20:14 <fgs_> win 7
20:14 <fgs_> ops
20:40 dave0x6d joined
20:56 kingarmadillo joined
21:09 <ayee> signup/signin is broken in case anyone was wondering. they're working on the fix.
21:13 jeffreylevesque joined
21:38 edvorg joined
22:11 mortenie joined
23:13 kingarmadillo joined