<    April 2017    >
Su Mo Tu We Th Fr Sa  
                   1  
 2  3  4  5  6  7  8  
 9 10 11 12 13 14 15  
16 17 18 19 20 21 22  
23 24 25 26 27 28 29  
30
00:37 kus joined
00:50 jeffreylevesque joined
00:59 indistylo joined
01:34 rickmak joined
01:41 rickmak_ joined
01:43 jmcfarlane joined
02:02 kingarmadillo joined
02:05 rickmak joined
02:35 iceiceice joined
03:12 rickmak joined
03:47 rickmak_ joined
04:25 rickmak joined
04:27 rickmak joined
04:42 Vinnie_win joined
04:42 <Vinnie_win> ...the hell is going on?
04:44 rickmak joined
05:38 rickmak_ joined
05:41 rickmak_ joined
05:50 hamishmack joined
06:07 lpin joined
06:58 emdantr1m joined
07:11 mtodor joined
07:46 evertheylen joined
07:48 <MSHughes> Is there an issue with new builds starting?
07:50 austin987 joined
07:51 rodmar__ joined
07:56 indistylo joined
08:11 austin987 joined
08:14 kingarmadillo joined
08:22 ssbarnea joined
08:38 davehunt joined
08:40 notebox joined
08:55 rickmak_ joined
08:58 drcode joined
09:07 Sound joined
09:07 Sound joined
09:58 indistylo joined
10:02 notebox joined
10:12 rickmak_ left
10:14 kingarmadillo joined
10:28 evertheylen joined
10:35 rickmak_ joined
11:04 rickmak joined
11:18 kingarmadillo joined
11:19 hcpl joined
11:24 kingarmadillo joined
11:28 kingarmadillo joined
11:33 kingarmadillo joined
11:38 kingarmadillo joined
11:43 kingarmadillo joined
11:48 ssbarnea joined
11:49 kingarmadillo joined
11:54 kingarmadillo joined
11:59 DeepDiver joined
11:59 kingarmadillo joined
12:04 kingarmadillo joined
12:08 kingarmadillo joined
12:14 kingarmadillo joined
12:19 kingarmadillo joined
12:24 kingarmadillo joined
12:29 kingarmadillo joined
12:34 kingarmadillo joined
12:39 kingarmadillo joined
12:44 kingarmadillo joined
12:49 kingarmadillo joined
12:52 jeffreylevesque joined
12:54 kingarmadillo joined
12:59 kingarmadillo joined
13:00 silverfox_ joined
13:04 kingarmadillo joined
13:09 kingarmadillo joined
13:14 kingarmadillo joined
13:16 kus joined
13:19 kingarmadillo joined
13:24 kingarmadillo joined
13:29 kingarmadillo joined
13:34 kingarmadillo joined
13:39 kingarmadillo joined
13:44 kingarmadillo joined
13:49 kingarmadillo joined
13:54 kingarmadillo joined
13:59 kingarmadillo joined
14:04 kingarmadillo joined
14:09 kingarmadillo joined
14:14 kingarmadillo joined
14:19 kingarmadillo joined
14:24 kingarmadillo joined
14:29 kingarmadillo joined
14:34 kingarmadillo joined
14:39 kingarmadillo joined
14:44 kingarmadillo joined
14:49 kingarmadillo joined
14:54 kingarmadillo joined
14:58 Anticom joined
14:59 kingarmadillo joined
15:01 <Anticom> Hi all. travis lint is giving me some issues with addons section which i don't get. Would be great if someone could take a quick peek at it: https://gist.github.com/Anticom/661926ccbbd9d278b729d3ec25e5be6b
15:03 <Anticom> Oh i just added addons.apt.sources back because i thought this might fix the issue. Actually i don't need sources anymore
15:04 kingarmadillo joined
15:07 aruns joined
15:09 <Anticom> Or is this an issue with the linter itself? I'm having a hard time figuring out what exactly is going on there :S
15:09 kingarmadillo joined
15:14 kingarmadillo joined
15:19 kingarmadillo joined
15:24 kingarmadillo joined
15:29 kingarmadillo joined
15:34 kingarmadillo joined
15:50 kingarmadillo joined
15:55 kingarmadillo joined
15:58 silverf0x joined
16:00 kingarmadillo joined
16:05 kingarmadillo joined
16:11 kingarmadillo joined
16:15 kingarmadillo joined
16:20 kingarmadillo joined
16:25 kingarmadillo joined
16:30 kingarmadillo joined
16:35 kingarmadillo joined
16:41 kingarmadillo joined
16:45 kingarmadillo joined
16:50 kingarmadillo joined
16:55 kingarmadillo joined
17:00 kingarmadillo joined
17:05 kingarmadillo joined
17:10 kingarmadillo joined
17:15 kingarmadillo joined
17:35 edvorg joined
17:35 Sound joined
17:43 kingarmadillo joined
17:48 kingarmadillo joined
17:53 kingarmadillo joined
17:58 kingarmadillo joined
18:03 kingarmadillo joined
18:08 kingarmadillo joined
18:13 kingarmadillo joined
18:18 kingarmadillo joined
18:23 kingarmadillo joined
18:29 kingarmadillo joined
18:29 davehunt joined
18:35 kingarmadillo joined
18:37 BtbN joined
18:41 irclogger_com joined
18:41 Topic for
19:18 oddcoder joined
19:19 <oddcoder> hello
19:19 <oddcoder> I had a unit test that works locally but some tests fails on travis
19:19 <oddcoder> https://travis-ci.org/oddcoder/rair/jobs/226529775
19:19 <oddcoder> can someone help me figuring out why ?
19:42 oddcoder left
20:04 alukach joined
20:06 <alukach> Is it possible to have a matrix of two different env variables? Like, I want LIBA_VERSION=1, LIBA_VERSION=2, LIBB_VERSION=1, LIBB_VERSION2, and to have all possible 4 builds run?
20:06 <alukach> It seems like travis is pulling out just 1 line from the "env" per job
20:07 <alukach> I guess I should state that I want the builds to always have a LIBA_VERSION and LIBB_VERSION variables
20:11 <alukach> I guess not: https://github.com/travis-ci/travis-ci/issues/1519
21:01 kingarma1illo joined
21:05 <BtbN> alukach, each line is one build.
21:05 <BtbN> so put multiple on one line
21:05 <BtbN> just separated by spaces
21:05 <BtbN> like you would do when prepending to a shell command
21:09 <alukach> BtbN, yeah, I was hoping that it would build the matrix from the env variables so that I didn't have to manually add a line for all permutations
21:28 rodmar__ joined
21:58 <disi> How do I get an env var into sudo's env? this doesnt seem to work:
21:58 <disi> echo 'export COMPOSE_HTTP_TIMEOUT=600' | sudo tee ~root/.bashrc
21:59 <BtbN> sudo BLA=1 ...
21:59 <disi> BtbN: I've got many commands that would need to get added to
22:00 <BtbN> sudo does not pass through environment variables
22:00 <BtbN> need to specify them
22:01 <disi> BtbN: `sudo env` is not empty tho, so they come from somewhere
22:01 <BtbN> It's the default env for the root user
22:02 <BtbN> with some deemed safe variables forwarded
22:04 <disi> *sigh*... well that's obnoxious
22:04 <disi> BtbN: ty
22:04 <BtbN> passing through random env vars to root can be very dangerous
22:04 <BtbN> so it does good in filtering them
22:05 <disi> couldnt someone just sudo su and undo all the protections?
22:05 <BtbN> that's not the point
22:05 <disi> this is the system trying to save me from myself then?
22:08 nemequ joined
22:08 riemann joined
22:10 <BtbN> from an attacker passing malicious env vars
22:11 mwalling joined
22:14 <disi> BtbN: aha! it seems like it should be safe to have sudo read ~root/.bashrc though, no? an attacker couldnt write there without passwordless sudo (you're already hosed) or an authenticated session (again already hosed)
22:14 jlouis joined
22:14 mvantellingen joined
22:15 <BtbN> sudo doesn't spawn a root shell though, it executes the command given
22:15 jonlives_ joined
22:15 TheJJ joined
22:16 SleePy joined
22:16 <disi> hmmm ok... this is unfortunate. so the default sudo env is taken from the current env if the var is whitelisted? can i just add to the whitelist?
22:16 davisonio joined
22:17 nrk joined
22:18 Xe` joined
22:19 domenkozar joined
22:20 AlexanderS joined
22:20 Gankro joined
22:20 maurer joined
22:20 jeffreylevesque joined
22:21 ahf joined
22:21 yo61 joined
22:21 andrewstewart joined
22:21 `3rdEden joined
22:21 fkautz joined
22:21 mvantellingen joined
22:22 spheromak joined
22:22 JSharp joined
22:25 Majost joined
22:25 theanalyst joined
22:26 digitalfiz joined
22:26 jbenet joined
22:26 soren joined
22:26 mroth joined
22:27 gyre007 joined
22:30 infernix joined
22:31 <nemequ> Anyone know if it's possible to get a gcc cross-compiler for x86 working in the container environment without installing x11? ia32-libs-multiarch requires libgphoto2-2, which requires libgd2-xpm, which pulls in around 350 packages…
22:35 <nemequ> and without ia32-libs-multiarch gcc doesn't work because there is no 32-bit libgcc.a
22:39 kingarmadillo joined
23:18 e joined
23:34 buzzedword joined
23:36 bshackle1t joined
23:37 <bshackle1t> For some reason, Travis-CI just stopped building my master branch at 6 builds. Branching the code into a test branch results in successful builds on that branch. Is there some limit I'm hitting? Do I need to do something to clear old builds?
23:46 <nemequ> bshackle1t, probably just a temporary issue. did you try restarting the builds which didn't run?
23:46 <bshackle1t> They're not even showing up.
23:47 <bshackle1t> Oh, wait a moment. I found them under the Requests tab
23:48 <bshackle1t> I see, that was only visible from the Settings menu...
23:48 <bshackle1t> "Build type disabled via repository settings (push)."
23:55 <bshackle1t> I don't remember changing that option, nor can I find one that matches.