<    March 2017    >
Su Mo Tu We Th Fr Sa  
          1  2  3  4  
 5  6  7  8  9 10 11  
12 13 14 15 16 17 18  
19 20 21 22 23 24 25  
26 27 28 29 30 31
00:03 rager joined
00:07 jeffreylevesque joined
00:29 jeffreylevesque_ joined
00:29 jeffreylevesque joined
00:33 ntnn joined
00:38 jeffreylevesque joined
00:46 bmurt joined
01:03 mihok joined
01:10 zerocool_ joined
01:11 PaulCape_ joined
01:11 zerocool_ joined
01:31 bmurt joined
01:49 Wanderer- joined
01:50 zerocoo__ joined
01:55 livingstn joined
02:00 zerocool_ joined
02:16 NightMonkey joined
02:17 d^sh joined
02:21 gbt joined
02:47 Limix joined
03:08 jeffreylevesque joined
03:17 thebinary joined
03:42 NightMonkey joined
03:47 zerocool_ joined
03:50 zerocoo__ joined
04:12 _3dwardsharp joined
04:18 <ngrj93> Hi, I've setup a vagrant configuration with ubuntu/xenial64 as the base and setup a bridged network (in addition to the NAT). I've multiple such VM's running on different physical machines which are on the same physical subnet. When I try to ping one VM from within another one, I'm able to do it, but all pings are getting DUPlicate responses. Any suggestions?
04:21 zerocool_ joined
04:37 zerocool_ joined
04:48 Vaelatern joined
04:51 nicholosophy joined
04:58 zerocool_ joined
05:57 ogny joined
06:12 thinktw0 joined
06:12 bruder_ joined
06:12 fedruantine joined
06:12 ekem joined
06:13 spriz joined
06:13 xMopxShell joined
06:13 swifterdarrell joined
06:13 Zialus joined
06:15 asbruvik joined
06:16 SuperLag joined
06:17 spox joined
06:21 Repox joined
06:24 d^sh_ joined
06:25 budhram joined
06:29 zerocool_ joined
06:30 lightheaded joined
06:44 rickardve joined
06:50 Acidflash| joined
06:50 hygl joined
06:50 Acidflash| joined
06:55 lightheaded joined
07:01 gildegoma joined
07:03 MarkusDBX joined
07:04 Zialus joined
07:06 TooLmaN joined
07:08 spriz joined
07:08 zz_timnovinger joined
07:08 dlaflamme joined
07:09 JasonO joined
07:09 techquila joined
07:10 dserodio joined
07:10 dserodio joined
07:26 mutin-s joined
07:28 ogny joined
07:40 last_staff1 joined
07:48 Acidflash| joined
07:50 Acidflash| joined
07:53 last_staff1 joined
08:08 floreo joined
08:11 nshaikh2 joined
08:15 last_staff1 joined
08:23 TomyWork joined
08:29 madmouser1 joined
08:30 IonutVan_ joined
08:39 antgel joined
08:53 serque joined
09:02 budhram_ joined
09:05 saintromuald joined
09:11 marcogmonteiro joined
09:18 budhram joined
09:28 winem_ joined
09:39 electrofelix joined
10:19 marcogmonteiro joined
10:44 lightheaded joined
10:52 lightheaded joined
11:01 lightheaded joined
11:12 krijt joined
11:38 zerocool_ joined
11:41 john_dee joined
11:52 mihok joined
11:53 mmars joined
11:54 lightheaded joined
12:01 snowmizer joined
12:03 swills joined
12:10 lightheaded joined
12:12 <spm_draget> Is there an aquivalent to post_up_message to show something in the beginning?
12:14 livingstn joined
12:20 kpease joined
12:27 jwd joined
12:28 kpease joined
12:29 jayunit100 joined
12:41 mmars joined
12:57 jeffreylevesque joined
13:05 budhram joined
13:06 mmars joined
13:11 EugenA joined
13:12 <EugenA> trying to run "vagrant up", getting error: Failed to open/create the internal network 'HostInterfaceNetworking-VirtualBox Host-Only Ethernet Adapter' (VERR_INTNET_FLT_IF_NOT_FOUND). Failed to attach the network LUN (VERR_INTNET_FLT_IF_NOT_FOUND).
13:12 <EugenA> also cannot find any solution on google. Maybe here someone can help?
13:19 bmurt joined
13:22 pgdagenais joined
13:25 lightheaded joined
13:36 john_doe_jr joined
13:36 <john_doe_jr> What is a vagrant manifest file?
13:37 livingstn joined
13:38 SuperLag joined
13:42 snowmizer joined
13:42 lightheaded joined
13:46 john_dee joined
13:48 <EugenA> john_doe_jr: https://codepaste.net/94dbgp
13:57 <john_doe_jr> EugenA: thank u
14:00 gbt_ joined
14:07 sub-mod joined
14:09 GenteelBen joined
14:10 joesmith joined
14:11 <joesmith> hey all. having an issue using the puppet provisioner on windows xp (ew, i know). it looks like it's identifying it as a non-windows machine even though i've specified `config.vm.guest = :windows`
14:13 <joesmith> i think this because i see from the debug output - `DEBUG winrm: powershell executing: $p = "/opt/puppetlabs/bin/puppet"`
14:13 <joesmith> which i think should only happen for non-windows - https://github.com/mitchellh/vagrant/blob/master/plugins/provisioners/puppet/provisioner/puppet.rb#L152-L171
14:13 tapoxi joined
14:15 <joesmith> ahhhhhhh actually, it's because `where.exe` does not exist on XP
14:16 <joesmith> so `test_cmd` fails, and it defaults to the non-windows /opt path
14:17 mintuz joined
14:21 mintuz joined
14:22 john_doe_jr left
14:26 mmars joined
14:29 serque joined
14:32 notebox joined
14:41 snowmizer2 joined
14:53 kjsaihs joined
14:55 bmurt joined
15:01 lightheaded joined
15:06 lightheaded joined
15:07 hygl joined
15:07 mihok joined
15:08 wlightning-fuel joined
15:31 Limix joined
15:41 electrofelix joined
15:51 AlexxNica joined
15:54 bannakaffalatta joined
15:59 wlightning-fuel joined
16:03 tejaycar joined
16:22 heathsnow joined
16:34 mmars joined
16:34 livingstn joined
16:36 mmars joined
16:37 pLaTo0n joined
16:40 pgdagenais joined
16:43 Limix joined
16:47 mmars joined
16:50 untoreh joined
17:01 Druid_ joined
17:06 mintuz joined
17:08 maccam94 joined
17:15 multi_io joined
17:24 serque joined
17:31 snowmizer joined
17:37 hx_ joined
17:40 yhchiang joined
17:49 andrzejku joined
17:50 pgdagenais joined
17:50 yhchiang joined
17:52 Wanderer- joined
17:54 enderandpeter joined
18:02 yhchiang_ joined
18:02 yhchiang_ joined
18:03 yhchian__ joined
18:03 Edgan joined
18:04 mmars_ joined
18:18 Limix joined
18:22 s-mutin joined
18:32 yhchiang joined
18:33 yhchiang_ joined
18:45 livingstn joined
18:47 jeffreylevesque joined
18:48 lightheaded joined
18:51 mmars joined
18:54 bmurt joined
18:59 sub-mod joined
19:11 wlightning-fuel joined
19:16 wlightning-fuel joined
19:28 yhchiang joined
19:44 devhost joined
20:11 Wanderer- joined
20:15 Limix joined
20:18 heathsnow joined
20:18 Sammichmaker joined
20:22 ujjain joined
20:22 ujjain joined
20:36 ziddey left
20:38 bekks joined
20:38 bekks joined
21:03 livingstn joined
21:07 wlightning-fuel joined
21:08 wlightning-fuel joined
21:12 jeffreylevesque joined
21:12 Bnaya joined
21:14 yhchiang_ joined
21:22 larstobi joined
21:22 pgdagenais joined
22:15 ziddey joined
22:16 ziddey left
22:23 enderandpeter joined
22:25 gbt_ joined
22:34 atomi joined
22:34 serque joined
22:37 Limix joined
22:40 NightMonkey joined
22:47 bmurt joined
22:54 NightMonkey joined
22:56 ahrs joined
23:01 ujjain joined
23:01 ujjain joined
23:12 wlightning-fuel joined
23:13 wlightning-fuel joined
23:18 bannakaffalatta joined
23:31 swills_ joined
23:34 bannakaf_ joined
23:39 Limix joined
23:41 heathsnow joined
23:41 mmars joined
23:42 bannakaffalatta joined
23:44 mmars joined
23:45 themurph joined
23:56 swills_ joined